fotografieFotografie

Fotoreportages in Friesland laat je maken bij Foto Lisa. Fotografe Lisa Klaassen uit Leeuwarden is al meer dan acht jaar werkzaam in de fotografie en voert het fotograferen met veel passie uit. In 2010 rondde ze haar opleiding tot fotografe af. Bij elke fotoreportage is Foto Lisa met veel creativiteit, humor en oog voor detail aan het fotograferen.

Fotoshoot

Foto Lisa fotografeert voornamelijk in Friesland, maar maakt ook graag fotoshoots in Groningen en Drenthe. In overleg komt Foto Lisa ook buiten deze drie provincies voor het maken van mooie fotoreportages.

Newborn fotografie, portretfotografie en andere foto momenten

Foto’s laat je maken om bijzondere momenten in je leven vast te leggen. Met een mooie fotoreportage van je familie of een bijzondere fotoshoot van je pasgeboren baby zorgt Foto Lisa dat deze speciale gebeurtenis onvergetelijk blijft.

Fotografe Lisa verzorgt professionele fotografie voor particuliere en zakelijke klanten. Foto Lisa heeft de afgelopen jaren uitgebreide ervaring opgedaan met de fotografie van:

  • Fotoreportage van bedrijf en personeel
  • Newborn fotografie (foto’s van pasgeboren baby’s)
  • Fotoportretten van kinderen
  • Portretfotografie van stellen
  • Portretfotografie van gezin of familie
  • Fotoshoot met vriendengroep
  • Productfotografie
  • Fotografie op evenementen en feesten

Fotografie Leeuwarden

Mensen die zich al door Foto Lisa lieten fotograferen prijzen Lisa om haar ontspannen werkhouding en professionaliteit. Niet iedereen weet van te voren hoe ze op de foto willen worden gezet. Dat is geen enkel probleem, want Lisa heeft altijd creatieve ideeën voor mooie foto’s.

Fotograaf Leeuwarden

Foto Lisa maakt in haar vrije tijd ook prachtige natuurfoto’s. Je kunt deze foto’s op de website van Foto Lisa bekijken. Deze foto’s kun je ook bestellen en thuis of op het werk als foto of fotoposter aan de muur hangen. Tevens zijn deze foto’s te bestellen en te gebruiken voor bijvoorbeeld de marketingcampagne van bedrijven.