Beoordelingen

Lisa is een fantastische fotograaf, met originele en verrassende ideeën om de prachtigste foto's te maken. Ze denkt echt mee met de sfeer en stijl van de foto's die je mooi vindt, zoals bij ons historische elementen en vooral veel groen. Die combinatie is geweldig goed uitgepakt. Ze speelt met licht en weet op subtiele wijze details onder de aandacht te brengen. Ze is scherp en pakt precies die momenten die zo mooi waren, die ene blik, dat vluchtige gebaar: ze weet alles vast te leggen zonder dat het te geposeerd wordt. Daarnaast is Lisa ook een heel prettig persoon om om je heen te hebben; vaak hebben we haar echter niet eens opgemerkt en wist ze ongezien alles vast te leggen.

Al een aantal keren heb ik met Lisa mogen samenwerken. En dit was ontzettend fijn. Niet alleen vanwege haar persoonlijkheid, maar ook omdat ze je de ruimte geeft en niets haar te gek is. Aan de andere kant kan ze ook goed meedenken. Ik hoop nog vaak met haar samen te werken.

Het maken van de foto’s verliep professioneel maar ongedwongen. Lisa heeft frisse ideeën, heeft oog voor detail, is vindingrijk en is bijzonder prettig in de omgang.
En ons fotoboek is meer dan fantastisch geworden!

Bij Fotolisa staat de (zakelijke)klant centraal. Er wordt veel tijd besteed aan de verwachtingen en opdracht van de klant. Lisa geeft graag haar professionele mening en betrekt haar ervaringen als fotografe er bij. Dit levert een prettige maar altijd kritische samenwerking met humor op. Hierdoor voelt het (eind)product ook echt van jezelf. Hierin gebruikt Lisa de verwachtingen van de opdrachtgever als leidraad en voegt hier haar creativiteit aan toe. Ik kijk als klant met plezier terug op de samenwerking. En met trots terug op het eindresultaat!

Als cadeautje voor onze moeder leek het mijn broer en mij leuk om een fotoboekje te maken. Lisa kenden we persoonlijk en zo kwamen we op het idee dat zij van ons een fotoshoot zou maken. We zijn een hele middag bezig geweest en Lisa heeft heel veel foto's van ons gemaakt op allerlei plekken en in allerlei poses, samen, alleen, staand, zittend, van boven of onderaf gefotografeerd, maar van allemaal spat de vrolijkheid af. Het was vooral heel erg leuk om te doen samen. Lisa is heel toegankelijk en spontaan en dat zorgde er meteen voor dat we ontspanden.
Lisa heeft de foto's daarna nog bewerkt, vergrotingen af laten drukken en een boekje gemaakt van een selectie. Ontzettend leuk om op zoveel manieren vastgelegd te worden!

Lisa heeft voor het Natuurmuseum Fryslân promotiefoto’s gemaakt. De fotoshoot vond plaats met kinderen erbij en dat deed ze erg goed. De foto’s zijn prachtig geworden en sturen we wekelijks toe aan allerlei media. Ook gebruiken we ze zelf voor drukwerk en onze website. Van een aantal foto’s zijn zelfs ansichtkaarten gemaakt. We krijgen vaak complimenten dat we zulk leuk beeldmateriaal hebben.

Je werkt professioneel, hebt oog voor detail, bent perfectionistisch en dat zie je ook terug in je werk.
En tezamen met je humor en gezelligheid, maakt dat het fijn met je samenwerken is!

Je hebt een speciaal moment voor ons op bijzondere en professionele manier vastgehouden! De foto's van onze trouwerij hangen in onze slaapkamer en we kijken elke dag met genot hier naar! Dank je wel voor je inspiratie, creativiteit en humor.

Lisa maakt mooie foto's, die soms grappig, vaak verrassend en altijd mooi zijn. Ze beweegt zich tijdens een opdracht alert maar onopvallend tussen de mensen, maar kan ook, als dat nodig is, op een vriendelijke, maar overtuigende manier met een groep omgaan. Jammer dat ons huwelijk al 53 jaar geleden gesloten werd : wij hadden haar graag gevraagd een fotoverslag van het onze te maken! Ernst & Jeanne, (schoon)ouders Friedie & Inge

Dit zijn jullie. Zo zijn jullie echt!’ zei mijn zoon na het zien van een reportage die Lisa van mij en mijn man maakte. Hij had helemaal gelijk.
Voor ze aan de opdracht begon, heeft Lisa zich verdiept in ons en onze wensen. En dat zien we terug in haar foto’s. Ze is niet van de geijkte plaatjes en de standaard poses, maar kwam met creatieve ideeën en voorstellen. Haar aanwijzingen waren helder, maar niet dwingend; ze maakte ons aan het lachen en iedereen voelde zich op zijn gemak bij haar.
Daarnaast was Lisa een goede ‘fly on the wall’: we merkten soms amper dat er foto’s werden genomen. Een geweldige verrassing om dan het resultaat te zien: ieder belangrijk moment is met oog voor detail vastgelegd en zorgvuldig nabewerkt. Lisa, het was een genoegen. Dank je wel voor de bijzondere herinneringen aan een speciale dag die je zo liefdevol voor ons in beeld hebt gebracht!

We vonden het heel fijn dat Lisa (samen met Karin Botter) de foto's maakte op onze trouwerij, ze stelde ons goed op ons gemak en kwam met leuke ideeën. En de foto's zijn fantastisch geworden. Zeer divers maar toch weet ze er een eenheid van te maken, we vinden ze echt geweldig. We bekijken ze nog vaak en als we ze zien dan krijgen we altijd leuke reacties. Een aanrader dus!

Lisa is in staat om mensen sterk te portretteren en een bepaalde sfeer of een bepaalde emotie in een foto te vangen. Door haar hartelijke aard en haar humor voel je je direct op je gemak wanneer ze plaatjes van je schiet. Ze beweegt zich makkelijk tussen mensen en heeft een scherp oog voor esthetiek.

Lisa maakt echt supergave foto's, ze is creatief en je wordt niet zenuwachtig van haar!

Lisa heeft voor ons een fotoreportage gemaakt van ons trouwfeest. Wij hebben haar werkwijze ervaren als heel plezierig, origineel en ongedwongen. Uiteindelijk kregen we een geweldig mooi fotoboek in handen!!! Chapeau voor deze vakvrouw!